h

Goed bezochte avond Het Woud

12 juli 2009

Goed bezochte avond Het Woud


De avond in de Iemhof georganiseerd door de SP, over de achteruitgang van de Osse wijk Het Woud, werd druk bezocht. Een kleine 30 personen die aangegeven hadden mee te willen helpen waren aanwezig. Er ontstond een interessante discussie over hoe de mensen het wonen en verblijven in de wijk ervaren.

Overlast van o.a. Polen was een grote ergenis. Men heeft niets tegen deze mensen, maar wel tegen de manier hoe deze mensen zich integreren in de wijk. Goed overleg met de verhuurders van deze panden moet het e.e.a. kunnen verbeteren.

Andere problemen die aan de orde kwamen waren o.a. onveiligheid en openbaar groen. Conclusie van de avond was dat men het er bijna unaniem over eens was dat de wijk erg achteruit gaat en als onveilig wordt ervaren. De vele reacties zullen worden verwerkt in een brief aan het college en de raad om zo draagvlak te creëren bij de Osse politiek.

De bewoners waren zeer te spreken over deze benadering van de SP. We zullen als SP samen met de wijkraad verdere stappen bekijken. Wordt vervolgd!.

U bent hier