h

Kamervoorzitter Verbeet en Lilian Marijnissen in Zout

11 juni 2009

Kamervoorzitter Verbeet en Lilian Marijnissen in Zout


ZOUTDe Themadiscussie gaat zondag over de arbeidsomstandigheden in de 21e eeuw. Will Tinnemans en Lilian Marijnissen ( https://lilianmarijnissen.sp.nl/weblog ) gaan in debat. Tinnemans is schrijver van het onlangs gepubliceerde boek Onzeker bestaan, over de werkende armen. Lilian Marijnissen is, naast raadslid in Oss, werkzaam bij de vakbond waar zij o.a. verpleegkundigen helpt op te komen voor hun rechten.

Gerdi VerbeetDe voorzitter van de Tweede Kamer, Gerdi Verbeet is de hoofdgast in politiek café Zout. Met Verbeet wordt gesproken over het functioneren van de Tweede Kamer en wat daar nu wel en niet mag.

In de Kwestie staat de verhoging van de AOW leeftijd centraal. Is zoiets haalbaar en gewenst of juist niet. PvdA Tweede Kamerlid Mei Li Vos gaat in debat met Volkskrantcolumnist Hans Wansink.

Columns worden zondag uitgesproken door Theo van Duren en Wouter ter Haar van het Brabants Dagblad.
Natuurlijk ontbreekt de Zoutquiz niet en er is muziek van Harrie en Kootje Schilder. Zij vertolken het levenslied maar dan met een knipoog.

Zout wordt aanstaande zondag 14 juni gehouden in de grote zaal van cultuurpodium de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss en start klokslag 16.00 uur.

Lilian
Onzeker bestaan

U bent hier