h

Prem Radhakishun en Sjaak Bral in Zout

8 april 2009

Prem Radhakishun en Sjaak Bral in Zout

Zout!In politiek café Zout van aanstaande zondag 12 april zijn er twee bijzondere gasten die niet bepaald op hun mondje gevallen zijn. Tv-maker Prem Radhakishun en de Haagse cabaretier Sjaak Bral. Met Prem Radhakishun blikken wij terug op zijn spraakmakende programma "De school van Prem" . Met Sjaak Bral wordt o.a. gepraat over zijn initiatief voor een popmuseum maar Bral komt ook met nieuws over iets wat hij in Oss gaat doen.

In de Kwestie gaat het over de vele miljoenen euro's waar de provincie Noord Brabant in zwemt. Het Rijk wil daar een einde aan maken. De SP heeft daar aanzienlijk minder problemen mee dan de rest van de Brabantse politiek. CDA gedeputeerde Paul Rüpp gaat in debat met de fractievoorzitter van de SP, Nico Heijmans.

In Zout wordt zondag natuurlijk teruggekeken op de verkiezing van de Boss van Oss. Wat is de zin van een dergelijk verkiezing en krijgt Zout de echte machthebbers aan tafel? Na woensdag meer nieuws hierover.

Het thema van de Zoutquiz is toneel en Wouter ter Haar spreekt zijn maandelijkse column uit. Er is livemuziek van de band York die bestaat uit leerlingen van het Maasland College.

Zout wordt gehouden in de grote zaal van cultuurpodium de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss. De aanvang is klokslag 16.00 uur.

Zout

U bent hier