h

Veilig voor fietsers

16 februari 2009

Veilig voor fietsers


Albert ArendsNa lang aandringen van SP raadslid Alber Arends, wordt er nu eindelijk iets gedaan aan de onveiligheid van de kruising Asterstraat-Florialiastraat. Deze kruising, die deel uitmaakt van de Fietsstraat naar het centrum van Oss, wordt door velen als onveilig ervaren en er gebeuren regelmatig aanrijdingen. Dit was reden voor de SP om hiervoor aandacht te vragen aan het college.

Zoals het er nu uitziet zal men op deze kruising een extra voorziening aanbrengen in de vorm van een fluoriserende driehoek, waardoor men er nog meer op wordt gewezen dat de fietsstraat voorrang heeft op het verkeer komende uit de Floraliastraat. Wij hopen dat het er nu echt veiliger op wordt, en als dat niet zo is zal de SP wederom aandacht vragen voor dit probleem.

U bent hier