h

Nieuw seizoen voor speeltuin Elkerlyc

21 februari 2009

Nieuw seizoen voor speeltuin Elkerlyc


Met een avondspektakel wordt de opening van een nieuw seizoen voor Speeltuin Elckerlyc ingeluid op zaterdag 28 februari. Op zijn piratenschip houdt Kapitein Haak Wendy gevangen. Alle kinderen worden door Peter Pan opgeroepen toverkracht te verzamelen om Wendy te kunnen bevrijden.

Elckerlyc

In de door vuurkorven en lampen verlichte speeltuin kunnen door de kinderen tal van activiteiten worden verricht. Aan de kabelbaan kunnen ze vliegen als Peter Pan, bij de zeemeermin gekleurde zeepbellen blazen, de zoekgeraakte jongens opsporen, in een tent luisteren naar een spannend piratenverhaal, touwtrekken met Kapitein Haak, zingen in het Piratenkoor, ponyrijden in het Dierenbos en op een vuurtje een pannenkoekje warm maken.

Aan deze avond wordt medewerking verleend door toneelgezelschap de Verenigde Spelers, de Kinderboerderij en de Scouting. Kaarten voor de voorverkoop kunnen voor € 3,-- per stuk aan de kassa in de speeltuin worden gekocht. De tijden van de voorverkoop zijn vrijdagmiddag 27 februari en zaterdagmiddag 28 februari van 14.00 – 16.00 uur. Als er kaartjes over zijn na de voorverkoop dan worden deze vanaf 18.30 uur aan de kassa verkocht. Op zaterdag 28 februari gaan de poorten om 18.30 uur open, zodat het spel om 19.00 uur kan beginnen. Op zondag 1 maart is de speeltuin weer vanaf 10.00 uur open voor een mooi nieuw seizoen.

Speeltuin

Speeltuin Elckerlyc is te vinden aan de Anna van Schuurmanstraat 60 in Oss.

U bent hier