h

Kinderlintjes weer een succes!

20 november 2008

Kinderlintjes weer een succes!


Ja hoor, het was een ware lintjesregen vanavond in de Lievekamp! Maarliefst 29 kinderen kregen dit jaar een echt kinderlintje opgespeld. En wat waren ze blij! Zo’n kinderlintje ontvangen is natuurlijk hartstikke leuk, maar de avond werd ook nog eens gepresenteerd door Jochem van Gelder! Dat was natuurlijk wel heel erg spannend! Voor zowel de kinderen als de ouders.

Jochem presenteert de winnaars!

De zaal zat vol met trotse pappa’s, mamma’s, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en klasgenoten.

De genomineerden werden één voor één door Jochem van Gelder naar voren geroepen en kregen van hem, samen met wethouder Chris Ermers, een oorkonde en lintje uitgereikt.

En er zaten weer verschillende jonge helden tussen! Wat te denken van Eva en Britt die een grote actie op hun school organiseerde voor het goede doel? Of Caitlin die het huishouden doet als haar moeder ziek is? Of klas 7a die demonstreerde tegen armoede? Stuk voor stuk geweldige kinderen die het verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden!

De Winnaars!

De SP heeft het initiatief tot uitreiken van de kinderlintjes genomen omdat er in de gemeenteraad helaas geen meerderheid voor te vinden was. Wederom was het een groot succes dus er komt ook zeker een derde editie!

U bent hier