h

Fiets-veiligheid-actie

1 november 2008

Fiets-veiligheid-actie

Fietscontrole

Op 30 oktober vond wederom een Fiets-veiligheid-actie plaats bij de Groene Engel in Oss. Naast Veilig Verkeer Nederland, de Fietsersbond en GL was natuurlijk ook de SP als milieu- en fietsminnende partij actief aanwezig. Fietsverlichting werd gecontroleerd en eventueel gemaakt door een aantal vrijwillige fietsenmakers. Ook werd een demonstratie gegeven door een gewezen fietsendief die liet zien welke sloten echt veilig zijn en, zeer schokkend, dat de meerderheid van de sloten eigenlijk geen enkele bescherming biedt tegen diefstal. Samen met het fietsendiefstalpreventiebeleid, de fietsenstallingen en de fietsstraat die weer verder wordt uitgebreid, weer een initiatief dat Oss als fietsstad eer aan doet.

U bent hier