h

ZO, een beter Nederland

23 mei 2008

ZO, een beter Nederland

ZO-krant
De Osse SP is vanavond begonnen met het huis aan huis afgeven de nieuwe landelijke SP-krant, de ZO-Krant. Dit is de tweede landelijke krant met een oplage van ruim 1,5 miljoen die in Nederland wordt verspreid.In Oss en omgeving worden er ca. 25.000 verspreid door vrijwilligers van de SP.

Een deel van de kranten wordt persoonlijk afgegeven bij mensen in een aantal osse wijken en kernen.

ZO-krant wordt uitgedeeld

Alle Tweede en Eerste Kamerleden van de SP en de leden van het Partijbestuur gaan ook hun steentje bijdragen in de verspreiding van de krant. Zij gaan het land in om samen met mensen van de afdelingen de krant persoonlijk af te gaan te geven. Zo komt SP-Tweede Kamerlid Arda Gerkers daarvoor binnenkort naar Oss.

ZO-krant wordt uitgedeeld

U bent hier