h

Internationaal Kinderfestival groot succes

22 april 2008

Internationaal Kinderfestival groot succes

Kinderfestival

Meer dan 1500 bezoekers vulden afgelopen zondag speeltuin Elckerlyc. De dag waarop allochtone en autochtone kinderen het van oorsprong Turkse Kinderfeest vierden.

Kinderfestival

De presentatie was in handen van 2 Turkse meiden die niet onder deden voor Katja en Birgit. Er was een landenspel waar de kinderen gretig aan deelnamen. Natuurlijk de Turkse lekkernijen en dans van Turkse volksdans tot oer Hollandse klompendans. Het openingswoord met de eerste zin uitgesproken in het Turks werd verricht door SP leider Jan Marijnissen. Hij roemde dit groots opgezette Kinderfeest, uniek in Nederland. Want "integratie begint bij het contact tussen ouders en het samenspelen van hun kinderen". De organisatie was in handen van de Turkse Oudervereniging Oss en Speeltuin Elckerlyc. Dankzij de vele vrijwilligers hebben de Osse kinderen en hun ouders kunnen genieten in een heerlijke lentezon.

Kinderfestival Kinderfestival Kinderfestival Kinderfestival Kinderfestival Kinderfestival

U bent hier