h

SP steunt Unilever-stakers met SMS-actie

3 november 2007

SP steunt Unilever-stakers met SMS-actie

UnoxHet personeel van Unilever voert actie tegen sluiting van drie winstgevende vestigingen. Bij een aantal vestigingen in het land wordt nu gestaakt. Maar staken kost ook de werknemers - en vooral de mensen zonder vast arbeidscontract - veel geld.

Daarom begint de SP een SMS-actie ter ondersteuning van de stakende Unilever-medewerkers. Door het woord 'succes' te SMS'en naar het nummer 2211 kunt u via uw telefoonrekening € 1,50 overmaken aan het steunfonds voor de actievoerders. De SP zal de opbrengst van de SMS-actie verdubbelen (tot een maximumbedrag van € 10.000). Voor grotere giften kunt u terecht bij rekeningnummer 683 683, ten name van Steunfonds-SP te Rotterdam, onder vermelding van 'Steun actie Unilever'.

Donderdag 8 november komen de Unilever-werkers naar Den Haag om de Tweede Kamer te overtuigen dat de politiek in actie moet komen. Leden die door de week vrij kunnen maken, roepen we op om deel te nemen aan de demonstratie in Den Haag.

Unox Oss

Onlangs ontvingen de Ossenaren een flyer in de bus van de medewerkers van Unox.

Beste klant,

Wij willen u uitleg geven waarom onze produkten nu of misschien in de nabije toekomst niet meer verkrijgbaar zijn. Wij als werknemers zijn op dit moment in staking. Wij vechten voor onze werkgelegenheid. Al 3 Unilever bedrijven worden gesloten waaronder Calvé en wij zijn bang dat wij de volgende zijn, daarom hebben wij het werk neergelegd om een werkzekerheid af te dwingen.

Wij zijn trots op onze producten en ons bedrijf en wij hopen ook nog in de toekomst voor het merk UNOX te mogen werken. Wij hopen op uw begrip. Ook hopen wij dat u het vertrouwen in ons product bewaard en in de toekomst weer onze producten koopt

Alvast bedankt

Medewerkers Unox Oss

Landelijke SP-site

U bent hier