h

Zachte g trekt vol kerkplein

1 september 2007

Zachte g trekt vol kerkplein

Het 4e Beeld

Het plein bij de Grote Kerk in Oss was woensdagavond met bijna 1000 mensen afgeladen vol voor de 9e editie van Het Vierde Beeld, een initiatief van de SP-afdeling Oss. Dit jaarlijkse cultuurspektakel stond dit jaar in het teken van Limburg.

Ge Reinders

Om 20.30 uur werd de start gemaakt door de Limburgse zanger Ge Reinders samen met de Osse stadsharmonie KVA. Het was een indrukwekkend optreden en KVA en Reinders bleken prima op elkaar ingespeeld te zijn. Het decor van de kerk en de beeldengroep verhoogde de sfeer aanmerkelijk.

Neet Oet Lottum

Zelfs de catering was aangepast aan thema Limburg, er was vlaai te koop en andere typisch Limburgse gerechten. Na de pauze kwam de limburgstalige popgroep "Neet oet Lottum" op het podium en verzorgden een spetterend optreden.

Het Vierde Beeld heeft als doel om jaarlijks een afwisseld cultureel evenement op het prachtige plein neer te zetten. Naast de SP geeft inmiddels ook de gemeente Oss een financiele bijdrage en de bezoekers kunnen in de pauze een vrijwillige bijdrage leveren in een echte collectezak.

Kraaien KVA Publiek Ge Reinders

U bent hier