h

“Is dit allemaal Oss?”

2 juni 2007

“Is dit allemaal Oss?”

Bustour 1

Wist u dat Oss ruim 11.000 hectare groot is? Met niet alleen toonaangevende industrieën, oude wijken, indrukwekkende nieuwbouwprojecten, maar ook een aantal prachtige natuurgebieden? Op zaterdagmiddag 2 juni vond er, onder leiding van wethouder Jules Iding, een bustocht plaats langs al deze bijzondere plekjes.

De tocht startte om half twee ’s middags vanaf het SP kantoor op de Linkensweg. Iedereen genoot van de intens mooie natuurgebieden langs de uiterwaarden van de Maas “Is dit allemaal Oss”, zegt een van de deelnemers. “Het is hier zo mooi! Daar heb ik nooit zo bij stilgestaan. Ik krijg er gewoon een vakantiegevoel van.” De sfeer in de bus zat er goed in. Iding raakte niet uitgepraat over de prachtige natuur en over de talloze nieuwbouwprojecten in de gemeente Oss. De middag werd afgesloten met een bezoekje aan Ravenstein, waar koffie werd gedronken in het oude Raadshuis. Om half vijf stopte de bus weer bij het SP kantoor. Het eerste SPeciaal-uitje verliep succesvol en de deelnemers gingen met een tevreden gevoel naar huis.

Bustour 2 Bustour 3 Bustour 4 Bustour 5 Bustour 6

SPeciaal voor U!

Wilt u ook een keer mee met een SPeciaal uitje? Houd deze website dan goed in de gaten. Speciaal voor u organiseert de SP afdeling Oss dit jaar een aantal leuke, interessante, leerzame maar vooral gezellige activiteiten.

U bent hier