h

SP jongeren bezoeken Voedselbank

20 april 2007

SP jongeren bezoeken Voedselbank

Louk Faulhauber legt de SP-jongeren uit hoe de Voedselbank werkt
Louk Faulhauber (rechts) legt de SP-jongeren uit hoe de Voedselbank werkt.

Gisteren bracht een aantal jongeren van de SP afdeling Oss een bezoekje aan de Voedselbank in Oss. Een team van zo’n 12 vrijwilligers onder aanvoering van Louk Faulhauber verzorgt elke week voedselpakketten voor zo’n 90 gezinnen, wat neerkomt op zo’n 250 mondjes.

De SP jongeren werd verteld hoe de Voedselbank in Oss precies in zijn werk gaat, hoe de pakketten uitgegeven worden, hoe de Voedselbank aan de inhoud van de pakketten komt en wat de problemen zijn die de vrijwilligers nog tegenkomen. Gelukkig bleek bij de Voedselbank in Oss alles goed geregeld te zijn, want het is een hele organisatie.

De SP jongeren waren erg onder de indruk van het goede werk wat de vrijwilligers leveren. Het is erg dat een Voedselbank bestaat, maar voor de gebruikers van onschatbare waarde. De jongeren zijn enthousiast geworden en gaan nu bekijken of ze wellicht ook een steentje bij kunnen dragen aan het goede werk wat de Voedselbank doet.

Weblog Lilian Marijnissen - Voedselbank Oss

U bent hier