h

Verdonk niet naar Ravenstein

14 december 2006

Verdonk niet naar Ravenstein

Minister Rita Verdonk heeft zojuist, via haar woordvoerder, laten weten dat zij zaterdag niet naar Ravenstein komt. Als reden wordt de enerverende politieke situatie genoemd. Of dat alleen op de landelijke situatie slaat of ook op het rumoer rond haar komst naar Ravenstein is niet duidelijk.

De SP is blij dat Rita Verdonk niet naar Ravenstein gaat om daar zaterdag tijdens "Ravenstein bij Kaarslicht" het Kerstevangelie voor te lezen. De SP is van mening dat het ook goed is voor het evenement nu deze schaduw er vanaf is gehaald. De SP, en vele anderen, waren niet bepaald gelukkig met feit dat juist deze minister, die bekent staat om haar harde vluchtelingenbeleid, de kerstboodschap zou uitspreken. Om die reden had de SP-fractie in Oss ook besloten om niet naar het officilele gedeelte van het programma te gaan.

U bent hier