h

Dankbetuiging medewerkers Zwanenberg

16 december 2006

Dankbetuiging medewerkers Zwanenberg

Graag willen wij iedereen bedanken die ons hebben bijgestaan, gesteund en hebben meegeleefd. Met name willen wij de vakbonden FNV en CNV bedanken. Zij hebben voor ons de strijd gevoerd en gezorgd voor saamhorigheid.Om uiteindelijk een fatsoenlijk sociaal plan te krijgen. Het uiteindelijke sociaal plan biedt voor iedereen een meer dan fatsoenlijke afvloeiing, ondanks dat het voor sommigen een onzekere tijd gaat worden.

Verder willen wij de SP bedanken.Natuurlijk voor de ondersteuning maar zij brachten de sluiting met de onfatsoenlijke voorstellen landelijk in het nieuws. Als laatste willen wij de bedrijven Looman Salades,Unilever Best Food,Vivaldi en Streamline bedanken voor de verzorging van de innerlijke mens en de ondersteuning tijdens de staking.

Nogmaals bedankt en al het goeds voor 2007,
Medewerkers Zwanenberg Oss.

U bent hier