h

Jan Marijnissen in Zout

10 november 2006

Jan Marijnissen in Zout

SP-lijsttrekker Jan Marijnissen is aanstaande zondag 12 november de hoofdgast in politiek café Zout. Jan Marijnissen wordt onder andere geïnterviewd over de kansen van een links kabinet en het risico van de SP om aan het eind van de campagne toch weer stemmen te verliezen aan de PvdA.

In de themadiscussie komt IOC lid Hein Verbruggen aan het woord. Verbruggen was eerder voorzitter van de internationale wielrenfederatie IUC. Hij heeft er een hekel aan om te lang over doping in de wielrensport te praten. Het onderwerp zal echter niet onbesproken blijven.

In de kwestie gaan de fractievoorzitters Wim Koopman (PvdA) en Henny Broers (VVD) uit de Osse gemeenteraad gaan met elkaar in debat over de begroting van de gemeente Oss die aanstaande donderdag wordt vastgesteld.

Aanstaande zondag is er ook weer cabaret van OnvolprezenVolledig Incorrect. Zij gaan ook deze keer onverbloemd te keer over gebeurtenissen in de gemeente Oss.

In de zoutquiz binden de jonge journalisten Laura Romanillos (DTV) en Tom de Louw (Brabants Dagblad) de strijd met elkaar aan.

De gastcolumn wordt uitgesproken door Jos van Oorschot, voorheen de dichter van het Zout-lied en natuurlijk ontbreekt onze vaste columnist Wouter ter Haar van het Brabants Dagblad niet.

De muziek wordt verzorgd door de rock-funck-soul band The Hobby Doctors.

Zout wordt gehouden in de grote zaal van cultuurpodium de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss en start klokslag 16.00 uur. De entree is 2 euro pp (t/m 16 jaar gratis). Kinderopvang is aanwezig.

U bent hier