h

Finale-Feest in Burgers' Zoo op 5 november

24 oktober 2006

Finale-Feest in Burgers' Zoo op 5 november

De SP zet de finale van de campagne in met een fantastisch Finale-Feest in Burgers' Zoo in Arnhem op zondag 5 november. SP-leden, symphatisanten plus aanhang worden tussen 11.30 uur en 12.30 uur op een heel bijzondere manier welkom geheten door de kandidaat-Kamerleden. Dit gebeurt in een megatent op het parkeerterrein van Burgers' Zoo.

Om 12.30 gaat het openingsprogramma van start met o.a. een spetterend optreden van het dames trio Big Black & Beautiful, cabaret van Ernesto en Marcellino, een politieke kennisquiz gepresenteerd door Huub Stapel met een prachtige hoofdprijs, een toespraak van Huub Oosterhuis en de presentatie van de SP-kandidaten. De centrale presentatie van de dag is in handen van Sjaak Bral.

's Middag heeft iedereen volop de tijd om de bijzondere dierentuin Burgers' Zoo te bezoeken. In de dierentuin kunnen de gasten ook speeddaten met bekende SP-kandidaten en gerenomeerde journalisten zullen op een andere locatie in de dierentuin SP-Kamerleden aan de tand voelen.

Om 16.00 uur start in de tent het slotgedeelte met natuurlijk een toespraak van Jan Marijnissen maar ook een optreden van de beste U2 coverband van Europa, U2NL en het swingende Carminium Gospel Koor. Rond 17.00 uur wordt het Finale-Feest afgesloten.

Vanzelfsprekend is er een SP-shop waar al het campagnemateriaal verkrijgbaar is en natuurlijk een bar. SP-leden en symphatisanten kunnen kunnen toegangskaarten bestellen. De kaarten kosten slechts 5 euro pp voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen/jongeren tot 16 jaar. De entreeprijs is incl. de toegang tot Burgers' Zoo. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis.

Vanuit Oss rijden bus(sen). Kaarten (zowel voor de toegang als voor de bus) kunnen worden besteld bij Ans van Heumen , tel. 0412 648660

U bent hier