h

Vermanderen en Lau verwarmen fris plein

31 augustus 2006

Vermanderen en Lau verwarmen fris plein

De achtste editie van Het Vierde Beeld is een succes geworden. Terwijl ´s middags de buien nog over het plein bij de Grote Kerk neervielen klaarde het ´s avonds op en trokken ruim 600 bezoekers naar naar het openluchttheater bij de kerk. Het thema was dit jaar Nederland-Belgie.

 Jan Raaymakers)

Voor de pauze zong en speelde de 66 jarige Vlaamse muzikant Willem van Manderen. Met zijn liedjes en korte gedichten wist hij het publiek snel voor zich te winnen. Vermanderen roemde de bijzondere locatie en het decor, hij bedankte ook het publiek voor het feit dat zij uit hun stoel waren gekomen om op het frisse plein het optreden bij te wonen.

 Jan Raaymakers)

Na de pauze was het de beurt aan de Nederlandse zanger met de bijzondere stem The Lau. Lau en zijn toetsenist kregen vanuit het publiek een cognac aangeboden om warm te worden. Als toegift zong The Lau zijn bekendste lied 'Iedereen is van de wereld'. wat door het publiek natuurlijk werd meegezongen. Het Vierde Beeld is een initiatief van de SP in Oss en heeft tot doel ieder jaar een culturele activiteit op het sfeervolle plein te organiseren.

 Jan Raaymakers)

U bent hier