h

Vraag over dichtblijven zwembad De Kriekenput

13 juni 2006

Vraag over dichtblijven zwembad De Kriekenput

Jarenlang hebben de inwoners van Herpen gebruik kunnen maken van openluchtbad De Kriekeput. Met financiële steun van de gemeente kon het zwembad langer openblijven, maar uiteindelijk is het toch gesloten.

Henk van SchijndelInmiddels is er een nieuw zwembad gebouwd, dat echter uitsluitend toegankelijk is voor campinggasten. De huidige eigenaars zeggen het zwembad niet openbaar te kunnen maken, vanwege de kosten van het toezicht.

Daarom heeft SP raadslid Henk van Schijndel de volgende vraag aan het College van B &W gesteld:

  • Is het College bereid in overleg te gaan met de ondernemer, om het zwembad , tegen betaling, openbaar te maken, rekening houdend met de kosten van het toezicht, die daar mee gepaard gaan?

U bent hier