h

Anky van Grunsven in Zout

6 juni 2006

Anky van Grunsven in Zout

Zondag 11 juni maken wij weer Zout, het smaakmakende politiek café voor Oss en omstreken. Zout begint zondag niet zoals gewoonlijk om 16.00 uur maar al om 13.00 uur. Dit i.v.m. de eerste wedstrijd van Nederland op het WK die om 15.00 uur begint.

Anky van GrunsvenHoofdgast is zondag tweevoudig Olympisch kampioene Anky van Grunsven. Zondagmorgen zit zij nog op het paard maar zondagmiddag is zij te gast in Zout.

In De Kwestie staat de vraag centraal wat er voor en tegen een Islamitische school is. SP-onderwijswethouder Chris Ermers gaat in debat met Ismail Taspinar. Taspinar is directeur van de Simonstichting, die de Islamitische school in Oss gaat exploiteren.

In De Themadiscussie gaat het over de angst voor terrorisme en de beknotting van de persoonlijke vrijheid. Een van de deelnemers aan dat debat is Uri Rosenthal, VVD-fractievoorzitter in de Eerste Kamer.

De gastcolumn wordt zondag uitgesproken door Eric Horvath, directeur/hoofdredacteur van Maasland FM/DTV. In de Zoutquiz nemen twee oud wethouders het tegen elkaar op. Hans Boerboom treedt in het strijdperk tegen Henk van Gerven.

Zondag is er wederom cabaret in Zout en wel van groep “Achter de Wolken”. Deze groep heeft de eerste jaren van Zout maandelijks het cabaretgedeelte voor haar rekening genomen.

De vaste column wordt uitgesproken door Wouter ter Haar van het Brabants Dagblad en natuurlijk is er livemuziek. Babs van Balveren treedt op samen met de Osse blueszanger/gitarist Joop van Orsouw.

Zout wordt gehouden in de grote zaal van cultuurpodium de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss en start klokslag 13.00 uur. Kinderopvang is aanwezig en de entree is 2 euro per persoon (t/m 16 jaar gratis).

U bent hier