h

SP-achterban geeft groen licht voor nieuw college

3 april 2006

SP-achterban geeft groen licht voor nieuw college

De leden van de SP in Oss hebben maandagavond 3 april het licht op groen gezet voor een nieuw college. Tijdens de ledenvergadering van de SP werd het onderhandelingsresultaat van de besprekingen tussen SP, VDG en PvdA door de leden tegen het licht gehouden en goed bevonden.

 Paul Peters)
De leden laten zien dat ze tevreden zijn met het voorlopige akkoord (foto: Paul Peters)

Het was nog niet de definitieve versie van het akkoord maar erg veel veranderingen zullen er niet meer komen. De leden hebben de onderhandelaars het mandaat gegeven om de laatste puntjes op de i te zetten.

Zoals het er nu uitziet zal eind deze week het samenwerkingsprogramma van SP, VDG en PvdA voor de komende vier jaar gepresenteerd worden. Begin volgende week zullen de leden van VDG en PvdA zich ook nog over het akkoord uitspreken.

Osse SP-leden kiezen nieuw bestuur en voorzitter
PvdA, SP en VDG gaan een nieuwe coalitie formeren

U bent hier