h

Eric Vaarzon Morel in Den Bosch

18 maart 2006

Eric Vaarzon Morel in Den Bosch

In augustus 2005 heeft de vermaarde Flamenco gitarist Eric Vaarzon Morel een prachtig optreden gegeven op het plein bij de grote kerk in Oss in het kader van Het Vierde Beeld, het jaarlijkse culturele initiatief van de SP in Oss. Voor iedereen die dat gemist heeft of er wel bij was maar graag nog iets meer van Eric wil horen willen wij graag het concert van Eric in Den Bosch onder uw aandacht brengen.

Erik Vaarzon MorelEric Vaarzon Morel speelt op 6 april a.s in Theater aan de Parade Den Bosch zijn soloprogramma 'Solo Flamenco'. Een afwisselende voorstelling waarin alle verschillende vormen van de flamenco aan bod zullen komen, van vrolijke volksmuziek als de /Alegría/ tot de meeslepende /Petenera/.

Met dit unieke programma vertelt Eric zijn kleine geschiedenis van de Andalusische flamenco. Hij neemt zijn publiek op één avond mee langs de wereld van het Moorse Granada, de tragiek van Don Quijote en de poëzie van Lorca. Mythes en verhalen uit Spanje weerklinken als een muzikaal sprookje in dit intieme flamencoprogramma.

Kaarten zijn telefonisch te reserveren op 0900-33727233 (20 cpm) en de
kassa van Theater aan de Parade, Den Bosch.

Foto's Het Vierde Beeld 2005

U bent hier