h

Oss geniet van Spaanse Flamenco

8 september 2005

Oss geniet van Spaanse Flamenco

Dat Oss en Spanje goed combineren bleek woensdag 7 september. Op een prachtige zomeravond vond de voorstelling plaats van het Vierde Beeld op het plein naast de drie beelden voor de grote kerk. Thema: de Spaanse Flamenco. De avond werd bezocht door ruim 700 toeschouwers.

 Jan Raaijmakers)

Door het ongewone ritme was meeklappen voor weinigen mogelijk maar de stilte op het plein maakte duidelijk dat niemand een noot wilde missen van het levendige spektakel. Gitaarvirtuoos Eric Vaarzon Morel speelde de sterren van de hemel. Danseres Ines Contreras danste de hele avond onvermoeibaar als een trotse Spaanse vrouw.

 Jan Raaijmakers)

Trompettist Eric Vloeimans voegde met zijn spel een speciale dimensie toe aan de muziek. Samen met het strijkorkest van het Rotterdams Filharmonisch orkest zorgden zij voor alweer een onvergetelijke editie van het Vierde Beeld.

Meer foto's van Het 4e Beeld 2005

Zie ook:

U bent hier