h

Avond over ‘Hoe dan, Jan?’ in museum Jan Cunen

11 februari 2005

Avond over ‘Hoe dan, Jan?’ in museum Jan Cunen

Vorige maand werd het boek ‘Hoe dan, Jan?’ gepresenteerd. Een boek waarin de journalisten/schrijvers Karel Glastra van Loon en Kees Slager Jan Marijnissen aan de tand voelen.

Hoe dan Jan?Uitgedaagd door zijn niet-aflatende kritiek op de bestaande orde en door het ‘nieuw optimisme’dat Jan Marijnissen in zijn laatste boek propageerde, is de SP-voorman gevraagd welke alternatieven hij dan wel heeft voor een beter Nederland en een betere wereld. En hoe haalbaar die zijn.

Bij de presentatie zei CNV-voorzitter Doekle Terpstra kort en bondig ‘Nederland verdient dit boek’. Maandagavond 28 februari is Jan Marijnissen samen met Kees Slager in Oss om met u in discussie te gaan over het boek. De avond wordt gehouden in museum Jan Cunen en begint om 19.30 uur. De entree is gratis en u kunt reserveren via oss@sp.nl of via telefoon 0412 648660.

Omdat het goed is als u het boek tevoren gelezen hebt kunt u het boek bij het reserveren bestellen voor de actieprijs van 9,50 euro (normale prijs 12,50 euro). U krijgt het boek dan voor 28 februari thuisbezorgt.

U bent hier