h

Actie in Den Haag voor menswaardige zorg

18 februari 2005

Actie in Den Haag voor menswaardige zorg

Wie woont of werkt in een verzorging- of verpleeghuis weet het allang: We hebben meer handen aan het bed nodig om zorg te geven op een menswaardige manier. Alle kranten staan vol met schrijnende verhalen over de zorg, maar met de oplossing die de regering aandraagt: Meer inspectie! komen we er natuurlijk niet.

Respect voor ouderen NU!Daarom is het nodig dat we woensdag 23 februari met zoveel mogelijk mensen naar Den Haag gaan. Daar bespreekt de tweede kamer s’middags dit onderwerp.

Maar van 11.00 uur tot 13.00 uur organiseert de SP een manifestatie op het plein voor de tweede kamer om onze oplossing naar voren te brengen. Door Agnes Kant, Jan Marijnissen en andere sprekers, en met muziek en spektakel !

  • Meer handen aan het bed voor respectvolle en deskundige zorg.
  • Een eigen woonruimte.
  • Geen gedwongen scheiding van oudere echtparen.

Dit is het moment om deze punten nog eens goed duidelijk te maken aan de tweede kamer. Daarom vragen wij iedereen om mee te gaan. Bij voldoende deelname laten wij een bus rijden en anders regelen wij het vervoer onderling. Geef je daarom op bij een van de onderstaande personen.

Cees Groot, tel.: 0412- 62 55 96
Marleen Claassen, tel.: 0412- 63 69 93
Anneke de Bres, Ons Medisch Centrum, tel.: overdag: 0412- 63 88 85

Verzamelen en vertrek om 9.00 uur vanaf het SP gebouw op de Linkensweg 40a. U moet er rekening mee houden dat u de hele dag op pad bent.

U bent hier