h

Jan Marijnissen gaat Osse deuren langs

27 mei 2004

Jan Marijnissen gaat Osse deuren langs

Dinsdagavond 1 juni start de SP in Oss met het huis aan huis afgeven van vele duizenden verkiezingsfolders ivm de Europese verkiezingen. Dit gaat in het bijzonder gebeuren in de wijken waar de opkomst in 1999 niet al te hoog was. Jan Marijnissen, die eerder in politiek café Zout heeft aangekondigd in Oss zijn bijdrage te willen leveren om de opkomst te bevorderen, gaat dinsdagavond ook op pad.

Gestart wordt 1 juni om 19.00 uur in de wijk Krinkelhoek. De landelijke verkiezingsfolder is voor Oss speciaal uitgebreid om in te kunnen haken op de actie ‘Oss wint EK!’. Deze campagne, bedoeld om de opkomst in Oss te verhogen, begint aan te slaan. Om mensen over te halen om toch vooral te gaan stemmen op 10 juni gaat de SP op 10 juni tussen 17.00 uur en 20.00 uur bij alle stembureau gratis loten verspreiden onder de stemmers.

Jan MarijnissenZij kunnen daar prijzen mee winnen als een reis naar Londen, een digitale camera, kaartjes voor Lowlands of jaarabonnementen voor de Efteling. Voor alle honden die hun baasje tussen 17.00 uur en 20.00 uur mee naar het stembureau nemen heeft de SP een lekkere kluif in petto. Voor de wijk met het stembureau waar de grootste stijging qua opkomst is heeft de SP ook nog een prijs, nl de wedstrijd Nederland Duitsland van 15 juni op een groot scherm in de wijk.

Campagne Europese verkiezingen 2004
Dossier Europese verkiezingen 2004

U bent hier