h

Brief aan Burgemeester Klitsie

26 mei 2004

Brief aan Burgemeester Klitsie

Donderdag 10 juni aanstaande mogen de inwoners van Oss naar de stembus voor de verkiezing van een nieuw Europees parlement. Het zal u zonder twijfel bekent zijn dat de opkomst 5 jaar geleden voor deze verkiezingen erg laag was. In Oss nog geen 30%.

Onlangs is in Oss de campagne ‘Oss wint EK!’ gestart met het doel de opkomst in onze gemeente fors omhoog te krijgen. In lijn van deze campagne wil ik u vragen om een inspanning te doen om, in het bijzonder de nieuwe kiezers in de gemeente, zover te krijgen dat zij 10 juni naar de stembus gaan.

Dat zou kunnen door alle jongeren in Oss die op 10 juni voor het eerst mogen gaan stemmen een brief te sturen. In de brief kunt u de jongeren wijzen op hun democratische recht en het belang van stemmen.

Paul PetersNaast deze specifieke oproep voor de nieuwe kiezers wil ik u graag het idee aan de hand doen om middels een oproep in Oss Actueel alle stemgerechtigden in Oss op te roepen om donderdag 10 juni te gaan stemmen op de partij van hun keuze en zeker niet thuis te blijven.

Met vriendelijke groet,

Paul Peters, raadslid SP

Campagne Europese verkiezingen 2004
Dossier Europese verkiezingen 2004

U bent hier