h

Debatavond in de gemeente Landerd

30 juli 2003

Debatavond in de gemeente Landerd

In de gemeente Landerd (Schayk, Reek en Zeeland) is een groep SP-leden opnieuw bij elkaar geweest om samen te bekijken wat de SP in Landerd zou kunnen gaan doen.

Maandagavond 13 oktober organiseert de SP in Zeeland, gemeente Landerd een openbare kennismakingsbijeenkomst. Hoofdgast van de avond, die gehouden wordt in café Kobus, Kerkstraat 60 in Zeeland, is SP-fractievoorzitter Jan Marijnissen.

Bij de laatste verkiezingen hebben zo’n 1000 mensen in Landerd SP gestemd. Dat is ruim 10% van de stemmen. Mede daardoor heeft een aantal SP-leden uit Schaijk, Zeeland en Reek een werkgroep gevormd met als doel de SP in Landerd een factor van betekenis te laten worden. Inmiddels is gestart met een enquête onder de bevolking om hun mening te horen over de goede en slechte kanten van Landerd.

Naast de komst van jan Marijnissen worden er op 13 oktober ook een tweetal debatten gehouden. Een debat gaat over het wonen in kleine kernen en het buitengebied. De Osse SP-wethouder Jules Iding gaat hierover in debat met de Landerdse wethouder Egbert van Hout. Het andere debat gaat over het openbaar vervoer met de Landerdse wethouder Chris School en SP-fractievoorzitter in Provinciale Staten Nico Heijmans. De debatten worden geleid door Jan van As. Verder spreekt Theo van Duren een column uit, is er een informatiestand en er is muziek van de groep Sistah.

De avond begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 uur open.

U bent hier