h

Kennismakingsavond voor nieuwe leden

14 juni 2003

Kennismakingsavond voor nieuwe leden

De SP heeft er de afgelopen anderhalf jaar heel veel leden bijgekregen. Ook in Oss zijn er sinds begin 2002 ruim 150 nieuwe leden bij gekomen en voor hen wordt 23 juni een kennismakingsbijeenkomst gehouden.

De mensen die sinds januari 2002 lid zijn geworden ontvangen nog een speciale uitnodiging maar ook mensen die al wat langer lid zijn maar wel interesse hebben zijn van harte welkom. Maandagavond 23 juni gaan de deuren van het SP-gebouw aan de Linkensweg wagenwijd open. Na de koffie wordt er een rondleiding gegeven in het SP-gebouw een het naastgelegen Ons Medisch Centrum. Er wordt wat verteld over de historie en de actuele situatie van de Osse SP-afdeling en er is volop gelegenheid om nader kennis te maken met bestuursleden, fractie en onze wethouders.

Ook laten we zien wat de talloze mogelijkheden zijn om meer betrokken te raken met de SP. Onder de bezoekers worden 3 exemplaren verloot van het boek ‘Het geheim van Oss’ over de geschiedenis van de SP in Oss. De avond begint om 20.00 uur en wordt rond 21.30 uur afgesloten met een drankje.

U bent hier