h

"Hout van Elckerlyc"

12 januari 2003

"Hout van Elckerlyc"

Zaterdag 1 februari wordt in ’t Oude Theater in Oss 'n benefietconcert gehouden voor speltuin Elckerlyc. De speeltuin kreeg onlangs te maken met diefstal waarbij voor 10.000 euro aan hout werd gestolen.

ElckerlycIn december werd er een grote hoeveelheid hout uit de speeltuin gestolen. Hout wat bestemd was voor het opknappen van speeltoestellen. De verontwaardiging in Oss hierover is groot omdat de speeltuin hierdoor ernstig gedupeerd werd.

Uit de Osse artiestenwereld kwam het idee om een benefietconcert te houden. De artiesten, de speeltuin, de SP en talloze anderen sloegen de handen ineen en het resultaat mag er zijn. Een prachtig programma waaraan iedereen belangeloos meewerkt. Niet alleen de de artiesten maar ook alle andere medewerkers. Enkele van de bands die optreden zijn Vanavond niet schat, Spyz on Sunday met (idols) Wayne, The Gundogs, de Midnight Groovers met als speciale gast de Osse Elvis, Marooned en 111% Ilse. Een aantal bands probeert zich nog vrij te maken omdat ook zij graag voor dit doel willen spelen.

Er zijn 600 kaarten beschikbaar a 10 euro per stuk. De kaarten zijn te koop bij De Groene Engel, De Spieghel, d’n Toei, De Kamer en Music Store. De aanvang is 21.00 uur. Voor de kinderen is er tussen 14.00 uur en 17.00 uur ook in ’t Oude Theater een kinderprogramma met o.a. De Lachende Zon, poppentheater, clowns, schminken en schilderen. Ook daar is muziek van o.a. het jeugdorkest van KVA, dweilorkest Blue Band en Night-wave. Ook deze mensen werken belangeloos mee.

De entree voor de middag is slechts 1 euro maar ook die gaat voor 100% naar de speeltuin.

www.speeltuinelckerlyc.nl
Dossier Jeugd en jongeren

U bent hier