h

Geen afbraak WVG

15 maart 2001

Geen afbraak WVG

Het comité Eerlijk Delen roept alle Ossenaren die gebruik maken van de WVG op, om op donderdag 29 maart naar het gemeentehuis te komen. Er is dan een commissievergadering waarin besluiten zullen worden genomen over de nieuwe plannen voor de vervoersvoorzieningen voor gehandicapten.

Anneke de BresHet comité Eerlijk Delen heeft in samenwerking met gehandicapten- en ouderenorganisaties een enquete gehouden. Hieruit blijkt dat 95% van de WVG-ers geen gedwongen taxivervoer wenst. Anneke de Bres: “Ëssentieel is dat de keuzevrijheid behouden blijft en natuurlijk moet de korting op de vervoerskosten-voorziening van f 2200,- naar f 500,- van de baan!!”

Iedereen die tegen de nieuwe plannen is, nodigen wij uit om uw protest 29 maart in het gemeentehuis te laten horen.

Dossier WVG

U bent hier