h

Platform voor ouderen opgericht

21 februari 2001

Platform voor ouderen opgericht

Als eerste en enige partij in Nederland heeft de SP besloten een eigen ouderenafdeling op te richten. De bedoeling is dat ouderen de mogelijkheid moeten krijgen gehoord te worden over de problemen die speciaal de ouderen betreffen. Die problemen moeten NU opgelost worden.

Eindelijk is het zover, de SP geeft de ouderen een eigen stem !

Hoe gaan wij dat doen ? Er is al een landelijk platform voor de coördinatie van wat ouderen van belang vinden. Daarnaast zullen er plaatselijk afdelingsplatforms worden opgericht door en voor de ouderen.

Oss kan daarbij natuurlijk, als belangrijk steunpunt van de SP, niet achterblijven. Bovendien zijn er in Oss veel actieve oudere leden, die hun stem kunnen laten horen. Laten wij dat met z'n allen doen. Wij nodigen alle oudere SP leden (55+) uit voor:

Een bijeenkomst op maandag 5 maart in het SP- gebouw aan de Linkensweg 40a, aanvang 20.00 uur.
Wij kunnen daar, bij een kopje koffie, de plannen uit de doeken doen, wie er aan het platform mee gaat werken en vooral van u horen hoe u erover denkt.!!

Bovendien is er op 17 maart een landelijke feestelijke bijeenkomst in het Congresgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Die bijeenkomst begint; s'morgens om 11.00 uur en zal tot ongeveer 16.00 uur duren.

De bedoeling is dat er een ruime afvaardiging uit Oss naar toe zal gaan. Ook dat kunnen wij op donderdag 1 maart met u bespreken. Graag tot 5 maart, ik weet zeker dat u veel te vertellen heeft, wij hebben dat ook !

Cees Groot
Wim Timmermans

U bent hier