h

30 oktober discussieavond in De Groene Engel

22 oktober 2000

30 oktober discussieavond in De Groene Engel

Maandagavond 30 oktober organiseert de Osse afdeling van FNV Bondgenoten en Bouw in samenwerking met de SP een discussieavond onder de titel ‘Water in de Polder’.

CarrieKopstukken uit de wereld van de industrie en bouw - werkgevers- en werknemersorganisaties zullen discusieren over zaken als prestatiebeloning, de 24- uurseconomie, werken tot 65 jaar en uitgeklede CAO’s. Naar Oss komen: Hans de Vries, voorzitter FNV Bondgenoten, Nico Wensvee van de Algemene Werkgevers Vereniging Neder-land, Dick Haaster, FNV Bouw en Arend Jan ter Steege van de werkgeversorganisatie bouw (NVOB).

Discussieleider van de avond is Jan Marijnissen, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer. Carrie spreekt 30 oktober een column uit. De avond wordt gehouden in De Groene Engel aan de Kruisstraat en begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). De toegang is, evenals de koffie, gratis.

Dossier Werk en inkomen

U bent hier