h

SP maakt zestig gezinnen blij met Kerst

21 december 2019

SP maakt zestig gezinnen blij met Kerst

Foto: SP

Vrijdag 20 december heerste er een gezellige drukte in het partijgebouw van de SP. Met 10 vrijwilligers werden er 60 Kerstpakketten ingepakt. Deze pakketten zijn bestemd voor ouders van kinderen die gebruik maken van het Nationaal Jeugdontbijt Oss. Deze stichting brengt wekelijks negentig ontbijtpakketten voor zestig gezinnen rond in Oss. Hun uitgangspunt is dat er geen kind zonder ontbijt naar school hoeft te gaan.

Foto: SP

Onlangs schetste Elly Slegtenhorst, medewerker van de stichting, een beeld  in de gemeenteraad hoe het is om in armoede te leven. De SP nam de oproep serieus en bedacht het plan om de ouders van deze kinderen met Kerst een keer extra te verwennen. SP leden brachten spullen en geld bij elkaar. De Jumbo Berghem ondersteunde dit initiatief. Zo konden kleurrijke pakketten worden samengesteld. Elly nam de pakketten opgetogen in ontvangst. Zij weet zeker dat deze geste in goede aarde zal vallen

 

 

U bent hier