h

SP voor behoud fietsenstalling Spoorlaan

5 oktober 2018

SP voor behoud fietsenstalling Spoorlaan

Foto: Brabands Dagblad / Google afbeeldingen

De Omgevingsdienst komt mogelijk naar Oss. Met de komst van deze overheidsinstelling zouden het Oude Theater en de fietsenstalling bij het NS station plaats moeten maken voor een nieuw gebouw.

De SP vindt dat er bij het station voldoende plaatsen moeten zijn om fietsen en scooters ordelijk en veilig te kunnen stallen. Daarom heeft SP fractievoorzitter Jan Zoll donderdag 4 oktober in de gemeenteraad voorgesteld om plannen te maken voor een nieuwe stalling. De SP wil graag dat de nieuwe stalling opgenomen wordt in het nieuwe pand van de Omgevingsdienst. De wethouder heeft de plannen van de SP overgenomen en gaat ermee aan de slag zodra het zeker is dat de Omgevingsdienst naar Oss komt.

U bent hier