h

Fietsenstalling Spoorlaan blijft open.

11 mei 2016

Fietsenstalling Spoorlaan blijft open.

Foto: sp

Eindelijk succes voor SP raadslid Albert Arends. Meer dan een jaar geleden, februari 2015, waren diverse raads-en commissieleden op uitnodiging van SP’er Albert Arends aanwezig bij de tijdelijke fietsenstalling bij het station. Ook wethouder Wagemakers was aanwezig.

Deze tijdelijke fietsenstalling biedt dagelijks aan 650 fietsen onderdak tot grote tevredenheid van de gebruikers. Arends betoogde dat de fietsenstalling niet gemist kan worden. In het kort vertelde hij de geschiedenis van deze fietsenstalling en drong er bij de wethouder op aan dat deze fietsenstalling open moet blijven.

Nu,meer dan een jaar later en dankzij Arends' aanhoudende druk heeft het College van B en W besloten om de tijdelijke fietsenstalling aan de Spoorlaan in 2016 en 2017 open te houden. De kosten hiervoor worden betaald uit de reserve van het parkeerbedrijf.

In het komende jaar gaat het college onderzoeken of de tijdelijke fietsenstalling permanent kan worden. Daarbij wordt gekeken hoe en waar deze stalling kan komen en wie hiervoor verantwoordelijk wordt. Hiervoor komt in 2017 een nieuw voorstel naar het college.

Hier het artikel van febr. 2015.

https://oss.sp.nl/nieuws/2015/02/tijdelijke-fietsenstalling- station-blijft- open

U bent hier