h

FIETSENSTALLING BLIJFT OPEN

14 november 2015

FIETSENSTALLING BLIJFT OPEN

Foto: Brabands Dagblad / Google afbeeldingen

Op 12 november heeft SP-raadslid Albert Arends een motie ingediend vergezeld van 1300 handtekeningen om de fietsenstalling tegenover het station open te houden. Met resultaat! De motie is aangenomen en de fietsenstalling blijft open!

Je fiets stallen bij het NS-station in het centrum van Oss viel niet altijd mee. Op het dak boven de bewaakte stalling was het vaak een janboel. Fietsen werden zo slordig weggezet, dat je welhaast je nek zou breken. Ook bleven er fietsen heel lang staan, de zogenaamde weesfietsen. En tot slot was het er veel te vol.

Ook aan de kant van MSD stonden de rekken overvol. Albert Arends, SP-raadslid, heeft al diverse acties gevoerd voor een fatsoenlijke fietsenstalling bij het station.

Als resultaat van die acties kwam er een gratis bewaakte fietsenstalling tegenover het station. Iedereen is er heel lovend over. De fietsen staan er altijd fatsoenlijk bij en de beheerders zijn aardig en behulpzaam. Bovendien kunnen bij deze fietsenstalling ook de scooters veilig worden geparkeerd.

In oktober/november 2015 werd de fietsenstalling bij het station opgeknapt. De angst heerste dat na deze grote opknapbeurt de fietsenstalling tegenover het station zou gaan verdwijnen.

De SP pleitte ervoor dat de stalling behouden blijft zolang het kan! Door de motie van Albert Arends blijft de stalling in ieder geval weer voor een jaar open.

U bent hier