h

Overhandiging eerste SP-Verkiezingsprogramma

1 november 2014

Overhandiging eerste SP-Verkiezingsprogramma

Oss – Op vrijdagmiddag 31 oktober werden de eerste verkiezingsprogramma’s van de SP overhandigd. Jan Zoll, lijsttrekker van de SP, overhandigde de eerste exemplaren aan Dhr Neefs en mevr Duffhues. Dhr Neefs, 91 jaar, heeft verteld dat hij voor het eerst in zijn leven SP gaat stemmen!  “De SP is de enige partij die opkomt voor ouderen die het nu met veel minder Thuiszorg moeten doen.”
(L) Jan Zoll, (M) mevr. Duffhues, (R) Dhr. Neefs

 

Dhr Neefs, 91 jaar, is onlangs noodgedwongen verhuisd naar Huize Katwijk. Doordat er flink gekort werd op de Thuiszorg, was het voor hem helaas niet meer mogelijk zelfstandig te wonen. Mevrouw Duffhues was zijn Thuiszorgmedewerkster. Zij vindt het zeer spijtig dat het zo heeft moeten gebeuren vanwege de bezuinigingen.

Zowel Dhr Neefs als mevrouw Duffhues hebben zich zeer strijdvaardig opgesteld de afgelopen maanden. Meerdere keren lieten ze hun protest horen bij de diverse acties.
 

U bent hier