h

Financiële malaise en strijd tegen IS in Zout

7 oktober 2014

Financiële malaise en strijd tegen IS in Zout

De spraakmakende kritische hoogleraren Ewald Engelen en Arjo Klamer geven een kijk in de keuken van de economische en financiële crisis die ons land nog steeds in de greep heeft. Wie trekken er achter de schermen aan de touwtjes en waarom lijkt de val van de euro onvermijdelijk.

Groenlinks voorman en kamerlid Bram van Ojik en PvdA kamerlid Michiel Servaes gaan in debat over de strijd tegen de Islamitische Staat. Welke lessen zijn er geleerd uit de oorlogen in Irak en Afghanistan of stort Nederland zich opnieuw in een ongewis militair avontuur?

Zout interviewt hoofdrolspeler Rogier Komproe over de musical  “Daar brandt nog licht”, de 13theaterproductie  van Stichting Oss Cultureel  die begin november in de Lievekamp in première gaat.  De spelers Noortje van de Wetering en Cas van Cruchten schuiven ook aan bij het gesprek.

Er zijn drie musicale muziekintermezzo’s van de cast van “Daar brandt nog licht”.

In de quiz worden de kermisfanaten Sander Steinvoort en Gert-Jan van der Steen getest op hun kennis van het kermiswezen. Er zijn columns van onze stadsgids Jan Ulijn en gastcolumnist/Brabants Dagbladjournalist Ron Lodewijks. Het Zoutlied wordt gezongen door Willeke Berendse onder gitaarbegeleiding van muziekdocent Leon Hoeks.

Zout vindt plaats in de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss en begint klokslag 16.00 uur.

U bent hier