h

Ossenaren tekenen massaal voor thuiszorg

1 augustus 2014

Ossenaren tekenen massaal voor thuiszorg

Donderdagmiddag 31 juli starten enkele thuiszorgmedewerkers samen met de Osse SP bij winkelcentrum de Ruwert een handtekeningenactie voor goede thuiszorg in Oss. Veel Ossenaren die boodschappen kwamen doen, tekenden graag voor de thuiszorg. "Het is toch eigenlijk schandalig dat jullie hier moeten staan", zei een mevrouw die haar handtekening zette, tegen de dames van de thuiszorg.

Zorgorganisatie Pantein heeft bedacht dat de thuiszorgmedewerkers 20% van hun loon in moeten leveren, anders worden ze ontslagen! Veel ouderen krijgen nu al minder thuiszorg. Dit is raar en onnodig, want er wordt momenteel nog geen eurocent bezuinigd op de thuiszorg.

Komende weken zullen de thuiszorgmedewerkers nog op veel drukke plekken in Oss te vinden zijn: bij winkelcentra, op markten en op de kermis.

Ook D-Tv heeft aandacht besteed aan deze zorgelijke ontwikkeling, zie: http://www.d-tv.nl/index.php/nieuws/18365-actie-thuiszorgmedewerkers-in-oss-video.html

Tekenen voor goede thuiszorg kan ook online, zie bericht hierboven en de knop links, "Teken ook voor goede thuiszorg".

U bent hier