h

DUIZEND OSSENAREN TEKENEN IN EERSTE WEEK VOOR GOEDE THUISZORG

10 augustus 2014

DUIZEND OSSENAREN TEKENEN IN EERSTE WEEK VOOR GOEDE THUISZORG

De actie voor goede thuiszorg in Oss, werd afgelopen week al door duizend Ossenaren gesteund. Op de thuiszorg in Oss wordt nu al flink bezuinigd, terwijl er gewoon nog geld voor is. Ouderen ontvangen minder uren thuiszorg en thuiszorgmedewerkers worden gedwongen om 20% van hun salaris in te leveren, anders worden ze ontslagen.

De thuiszorgmedewerkers van zorgorganisatie Pantein zijn daarom samen met de SP in Oss vorige week een actie gestart. Zij roepen heel Oss op om te tekenen voor goede thuiszorg. Meer dan duizend Ossenaren gaven al aan deze oproep gehoor. Afgelopen week waren thuiszorgmedewerkers te vinden voor winkelcentrum de Ruwerd en winkelcentrum Ussen. Komende week zullen ze ook nog in de stad en op de kermis te vinden zijn. De meeste Ossenaren tekenen de petitie gelijk en spreken hun zorgen uit over de toekomst van de zorg in Oss.

Heeft u nog niet getekend?
Doe dat dan hier!

U bent hier