h

Het Vierde Beeld op zoek naar mooiste vakantiefoto's en leukste selfies

3 juli 2014

Het Vierde Beeld op zoek naar mooiste vakantiefoto's en leukste selfies

Woensdagavond 27 augustus wordt het plein bij de Grote Kerk in Oss weer omgetoverd in een openluchttheater voor het jaarlijkste cultuurspektakel Het Vierde Beeld. Het thema dit jaar is fotografie.

Onderdeel van het programma, wat naast fotografie ook muziek bevat, is de verkiezing van de mooiste vakantiefoto's en de leukste selfies gemaakt door de inwoners van Oss. De organisatie roept iedereen op om voor 20 augustus zijn of haar mooiste vakantiefoto in te sturen.

Hetzelfde geldt voor de leukste selfie die mensen gemaakt hebben. Insturen kan via vierdebeeld@sp.nl. De ingestuurde foto's zullen 27 augustus vertoond worden op een groot scherm. De jury bestaat uit de fotografen Theo Audenaerd en Ruud Rogier en de winnaars ontvangen een leuke prijs.

Het volledige programma van Het Vierde Beeld, een initiatief van de osse SP, wordt volgende week bekendgemaakt.

U bent hier