h

18 juni: 31e editie van de Tribuneloop

17 juni 2014

18 juni: 31e editie van de Tribuneloop

Woensdagavond 18 juni organiseert de SP i.s.m. AV-Oss'78 voor de 31e keer de Tribune-Loop door het osse centrum.  De deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden  5 of 10 kilometer. De Tribune-Loop maakt deel uit van het SP-Maasland Runclassic circuit, een reeks 10 kilometer wedstrijden in de regio.

Meerdere afstanden De Tribune-Loop is met ca. 200 deelnemers een van de grotere hardloopevenementen van Oss en omgeving. In 1983 is de Tribune-Loop voor de eerste keer gehouden in het kader van het 10 jarig bestaan van de SP in Oss. De wedstrijden over 5 en 10 kilometer voor atleten en trimmers hebben tot nu toe ieder jaar een spannend verloop gehad waarin de beslissing vaak pas in de laatste meters viel. Hierdoor is het ook voor het publiek een aardig kijkspel waarbij men de lopers vijf keer voorbij ziet komen.

Gratis finishfoto Iedereen die de 5 of 10 kilometer volbrengt ontvangt nog dezelfde avond een finishfoto in kleur en een complete uitslagenlijst met daarop plaats en tijd.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de Tribune, het nieuwsblad van de SP. De wedstrijdleiding is in handen van AV-Oss'78. Daarnaast zijn er ruim 50 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden.

Autovrij parkoers Het parkoers loopt door het osse centrum. Het wordt speciaal voor de Tribune-Loop autovrij gemaakt. Start en Finish liggen aan de Linkensweg. Tussentijden worden doorgegeven op het 1 en het 5 kilometerpunt.

Programma LET OP: De tribuneloop gaat 15 minuten later van start! 18.30 uur Begin inschrijving (SP-gebouw, Linkensweg)
20.15 uur Start 5 en10 kilometer
21.30 uur Prijsuitreiking 5 en10 km. (7 Categorieën)                                                                       22.00 uur Finishfoto's en uitslagen beschikbaar

U bent hier