h

SP langs de deuren in Dichterswijk

21 april 2014

SP langs de deuren in Dichterswijk

De SP is al een paar keer met een aantal mensen op onderzoek gegaan in de Dichterswijk in Oss. Wat vinden de mensen van de opknapbeurt die onlangs heeft plaatsgevonden? Heeft u een mening over de toekomst van D’n Iemhof?

Door zo in contact te komen met de mensen, kom je veel te weten. De meeste mensen zijn lovend over de vernieuwde wijk. De dichterswijk mag weer gezien worden! Sommige vonden het jammer dat er geen inspraakronden zijn geweest. De mensen die aan de Coornhertstraat wonen vinden het erg jammer dat de jenerbesstruikjes zijn weggehaald. Ook kwam er een tip om wat blikvangers te plaatsen langs de van Veldekestraat. Dit om het zwerfafval tegen te gaan.

Over hoe D’n Iemhof moet worden aangepakt is geen eensluidende mening. Maar over één ding zijn ze het wel eens: de Ruwaard verdient een goed uitgerust, bijdetijds wijkcentrum!

U bent hier