h

Tribute to Mandela

9 december 2013

Tribute to Mandela

Een groot aantal Osse muzikanten hebben dit weekend de handen ineen geslagen om komende vrijdag 13 december een muzikaal eerbetoon te organiseren voor Nelson Mandela die vorige week is overleden.
Vier Osse bands gaan vrijdagavond optreden in 't Oude Theater aan de Spoorlaan. Het zijn de bands In My Tree, Vanavond Niet Schat!, the C-Jays en the Six-o-Matics. Tijdens de avond zullen er ook videobeelden uit het leven van Mandela te zien zijn en Jan Marijnissen, die Mandela heeft ontmoet, zal stilstaan bij het leven en overlijden van Nelson Mandela. De Tribute to Mandela gaat om 20.30 uur van start.

Oss heeft een historie als het gaat over de strijd tegen apartheid en Nelson Mandela. Eind jaren tachtig en begin jaren negentig van de vorige eeuw werden er in Oss 7 jaar op rij Mandela Festivals georganiseerd. De Osse muziekwereld en de Osse SP sloegen toen ook de handen ineen. De festivals waren een groot succes en de opbrengst, vele tienduizenden euro's, ging toen naar de strijd tegen apartheid. De mensen die toen aan de wieg stonden van de festivals tekenen ook nu weer voor de
organisatie. De entreeprijs voor vrijdag is slechts 5 euro. Dit kan omdat iedereen belangeloos zijn of haar medewerking verleent. Het positieve saldo van vrijdag zal overgemaakt worden aan het kinderfonds van Nelson Mandela (Kinderfonds MAMAS).

Er zijn slechts 500 toegangskaarten beschikbaar voor aanstaande vrijdag. De kaarten zijn die avond vanaf 19.30 uur te koop aan de kassa. Kaarten kunnen tot vrijdag 12.00 uur via de mail gereserveerd worden zodat je verzekerd bent van kaarten. Dat kan via mail: tribute2mandela@sp.nl

In een aantal Osse cafe's zullen donderdagavond ook kaarten te koop zijn.

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatiegroep "Tribute to Mandela",

Paul Peters, 06 53715535

U bent hier