h

Kinderlintjes 2013

5 november 2013

Kinderlintjes 2013

kinderlintjes 2012De tijd om na te denken over de nominaties voor een kinderlintje is weer aangebroken. Vorig jaar was het een groot succes.Vele kinderen ontvingen uit handen van burgemeester Buijs een lintje. Kinderlintjes, een initiatief van Lilian Marijnissen, zijn bedacht om kinderen die iets goeds gedaan hebben voor de Osse samenleving, een keer in het zonnetje te zetten! Op woensdag 20 november, de Internationale Dag voor de Rechten van het Kind, zullen er in Oss al weer voor de zevende keer de SP-kinderlintjes uitgereikt worden!

Kinderen die iets bijzonders voor de samenleving hebben gedaan, verdienen extra aandacht te krijgen. Zo kunnen ook andere kinderen aangemoedigd worden een medemens een helpende hand te bieden.
Dus heeft u een kind in uw groep dat iets bijzonders heeft gedaan? Doet hij/zij bijvoorbeeld boodschappen voor ouderen in de buurt, voert hij/zij actie voor een goed doel, doet hij/zij vrijwilligerswerk, iets bijzonders voor de (groot)ouders, vriendjes of familie, of kent u een kind dat zelfs een ware «heldendaad» heeft verricht? Nomineer hem of haar dan snel voor een kinderlintje.

Nomineren kan door een mailtje te sturen naar:
kinderlintjes@sp.nl

of vul hier het formulier in.

Een kundige jury zal uit de genomineerden de prijswinnaars selecteren. Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 november.
Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij:

Marie-Therese Janssen
mtjanssen@outlook.com Tel: 06-30034616

Ans Broersen
ansbroersen@hotmail.com Tel: 06-13088151

U bent hier