h

Het Vierde Beeld met osse cultuur en historie

21 augustus 2013

Het Vierde Beeld met osse cultuur en historie

4ebeeld
Woensdagavond 28 augustus wordt het plein bij de Grote Kerk in Oss wederom omgetoverd in een sfeervol openluchttheater. Voor de 15e keer wordt dit cultuurspektakel, met ieder jaar een ander thema, georganiseerd.
Dit jaar is het thema &#180Hebben & Houden&#180. De afgelopen maanden is er in Oss veel rumoer geweest rond museum Jan Cunen en het stadsarchief. Het Vierde Beeld laat dit jaar zien wat zij te bieden hebben. Dit gaat op een bijzondere en theatrale manier gebeuren met de nodige verrassingen.

Daarnaast treden 4 Osse zangeressen op: Marij vd Boom, Babs van Balveren, Joyce Bloemers en Vajen van den Bosch. Zij zullen niet alleen apart enkele nummers laten horen maar samen gaan zij ook voor een geweldige afsluiting zorgen. De columnisten Theo van Duren en Jan Ulijn maken het programma compleet. De presentatie van de avond is in handen van Peter van Aar.
Op het plein worden, naast een podium, 500 stoelen geplaatst. De kerk en de beeldengroep vormen het decor en het publiek kan ook een drankje drinken op het plein.
Het Vierde Beeld is een initiatief van de SP en heeft tot doel om jaarlijks een culturele activiteit op het prachtige plein te organiseren.
De aanvang is 20.30 uur en het evenement is gratis te bezoeken. In de pauze mogen bezoekers een bijdrage in de collectezak doen.
De voorgaande jaren trok Het Vierde Beeld altijd een vol kerkplein en de verwachting is dat dat nu zeker weer zal gebeuren.

U bent hier