h

Vele Fantastivalbezoekers tegen cultuurbezuiniging.

19 september 2011

Vele Fantastivalbezoekers tegen cultuurbezuiniging.

actie
Zondag heeft de SP actie gevoerd op het Fantastival tegen de bezuinigingsplannen op Kunst en Cultuur van het Osse college van B en W.
Dit VVD/VDG /CDA en PvdA College maakt de verkeerde keuzes en zet de bijl in het zo fantastisch opgebouwde culturele leven in Oss. En dit bovenop de landelijke bezuinigingen. Ze willen jaarlijks meer dan 600.000 euro bezuinigen op de cultuur in Oss! Dat laat de SP natuurlijk niet zomaar gebeuren! Daarom is ze de campagne gestart:
CULTUUR IN OSS IN GEVAAR - DAT LATEN WIJ NIET GEBEUREN!

Na een geslaagde actie bij Het Vierde Beeld en Zout waren nu de Fantastivalbezoekers aan de beurt.
Vele positieve reacties en steunbetuigingen werden direct door hen ingevuld. Meer dan 500 steunbetuigingen werden opgehaald met diverse redenen waarom er niet op deze manier gehakt mag worden! Veel Fantastivalbezoekers zijn het er in ieder geval mee eens: op cultuur bezuinigen NEE!

U bent hier