h

Organon hoort bij Oss

19 februari 2011

Organon hoort bij Oss


Schande!
foto's: Hans van der Poel. Strijdbaarheid bij MSD medewerkers.

Honderden werknemers van MSD en sympathisanten verzamelden zich zaterdagmiddag in het Osse centrum om actie te voeren tegen het massaontslag. Op het Walplein werd de manifestatie, gepresenteerd door oud SP-leider Jan Marijnissen.

Jan Marijnissen presensteert

Naast burgemeester Herman Klitsie kwamen ook werknemers van Organon, Mariette Hamer van de PvdA, dominee Jan van Drie, SP Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt ,Henk van der Kolk FNV en Jaap Jongenjan van CNV aan het woord. De meesten riepen de aanwezige Organon-medewerkers op strijdvaardig te blijven en de moed niet op te geven.

Paul Ulenbelt
SP Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt sprak de mensen toe
Jan Marijnissen en Burgermeester Klitsie


U bent hier