h

Kom naar uitreiking van de SP Kinderlintjes!

16 november 2008

Kom naar uitreiking van de SP Kinderlintjes!

Donderdag 20 november is het dan weer zover: voor de tweede keer in de geschiedenis van Oss worden er kinderlintjes uitgereikt! Een kinderlintje is er voor kinderen die het verdienen om een keertje in het zonnetje te worden gezet. Afgelopen dinsdag is de jury bij elkaar geweest en heeft besloten dit jaar weer een aantal kinderen uit Oss te verrassen met een kinderlintje.

De uitreiking vindt plaats in de Rabo Zaal van de Lievekamp van 19.00 – 20.15 uur. Inloop vanaf 18.30 met koffie, thee en ranja in de Foyer. De presentatie is in handen van kindervriend Jochem van Gelder en de kinderlintjes worden uitgereikt door wethouder jeugd Chris Ermers. Toegang is gratis, dus iedereen is welkom!

U bent hier